Nieuwbouw

Nieuwe vloer, nieuw huis

Elke ruimte heeft een vloer, vaak valt deze niet of en is vooral functioneel. Dit is super zonde van de vloer. Een vloer heeft veel nuttige toepassingen zo kan het type vloer heel veel invloed hebben op het vasthouden van warmte maar natuurlijk ook op de sfeer en de uitstraling van het huis. Zo kan een laminaat met de manier van plaatsen een ruimte veel groter laten lijken of er voor zorgen dat het knus, klein en warm is in een ruimte. Experts zoals het personeel van jouwvakman kunnen u goed informeren over de mogelijkheden die verschillende vloersoorten met zich mee brengen. 

Tegelvloeren 

Een het soort vloeren dat we gaan bespreken zijn tegelvloeren. Tegelvloeren hebben veel voordelen, zo is steen heel goed in het geleiden van warmte en daardoor dus perfect voor een ruimte waar vloerverwarming gewenst is. Om dezelfde reden als waarom steen goed geleid weten we ook dat steen lekker koel aan zal voelen in de zomer als alles om je heen veel te warm is. Steen is makkelijk in onderhoud en kan eigenlijk overal wel tegen als het daarna maar weer schoon wordt gemaakt. Ook kan steen prima tegen een stootje, er kan regelmatig iets op de grond vallen of huisdieren kunnen er met de nagels overheen bewegen maar een stenen vloer blijft intact. 

Laminaat 

Wanneer je een willekeurige woning in Nederland binnen gaat is de kans groot dat u direct op een laminaat vloer komt te staan. Laminaat is namelijk al jaren super populair en ook in Nederland. Veel mensen willen graag een vloer van hout in hun huis. Deze vloeren brengen veel warmte en een gezellige sfeer in het huis. Parket vloeren brengen deze sfeer en maar ze zijn lastig te reinigen, hebben veel onderhoud nodig en moet je ze verlijmen aan de ondergrond. Buiten dat is een parketvloer vaak best prijzig. Een goed en goedkoop alternatief is dan laminaat dit lijkt op een houtvloer, is makkelijk te leggen, kan goed samen met vloerverwarming en is in elke prijsklasse beschikbaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.