Bouwmateriaal

Bouwladders van hout

In de bouw is het handig om je snel te kunnen verplaatsen. Daarom worden bouwladders van hout ingezet. Dit zijn handige houten ladders die licht zijn maar heel stevig. 

Houtsoort

Voor de bouwladders gebruiken we verschillende soorten hout. Het hout wordt duurzaam gekweekt en verwerkt. Het hout komt van duitse sparren. 

Maten van de houten bouwladder

Deze ladder van hout is verkrijgbaar in vier verschillende maten. De maten gaan van 3 meter tot en met 6 meter. De breedte van de ladder is 36 centimeter. Dat is de binnenmaat. De buitenmaat van de bouwladder van hout is 43 centimeter. We vertelden je net dat de ladder verkrijgbaar is in verschillende maten. Echter is de opmaat van deze ladder altijd hetzelfde. Met deze maat wordt de afstand bedoeld tussen de sporten. Deze opmaat is 28 centimeter.

Intensief gebruik

Een houten bouwladder moet je wel intensief kunnen gebruiken natuurlijk. Daarom zijn deze ladders veel robuuster dan de gewone houten ladders. Ondanks de robuustheid is deze ladder toch ligt en makkelijk te hanteren. Dat betekent dat je de ladder snel kunt verplaatsen. Doordat de ladders van hout zijn voelen ze steviger aan dan het aluminium alternatief. Hout heeft ook als voordeel dat het niet koud aanvoelt in de winter. En je krijgt er geen vieze handen van. 

Decoratieve ladder

Wanneer je deze bouwladder ziet zie je direct dat het een decoratieve ladder is. Dat komt doordat de ladder ronde ladderbomen heeft. Daardoor zie je dat deze ladder ook gebruikt wordt als decoratie ladder. Dat betekent dat de je deze ladder dus veel in de huiskamer terugziet. Aan deze bouwladder van hout worden dan mooie accessoires gehangen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan plantjes of mooie lampjes.

Een bouwladder van hout koop je bij Van Eldik LaddersWanneer je op zoek bent naar een houten bouwladder dan zie je dus dat Van Eldik Ladders alles in huis hebben. Mocht je een afwijkende maat nodig hebben of wil je de bouwladder aangepast hebben? Dan helpen we je natuurlijk graag.  Heb je vragen over onze ladders? Bel even naar Van Eldik Ladders. Degene die de ladders maken beantwoorden ook de telefoon. Zo weet je zeker dat je het juiste antwoord krijgt op alle vragen over houten ladders.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.