Uncategorized

Warm, en veilig. Elektrische motorhandschoenen is de oplossing!

Tijdens het motorrijden is het erg belangrijk dat je beschermd bent. Ook je handen moeten hierbij goed beschermd worden. Met de koudere temperaturen in de winter is het wel zo fijn als je een goede handschoen heb die je handen goed warm houden maar bovenal beschermen. Bij Comfort- Producten zijn er de elektrische motorhandschoenen. Deze geven je een goede bescherming en zullen je handen goed warm houden. Ook zijn deze erg comfortabel. Zo kan je haar fijn je motorritten doorzetten zonder last te krijgen van koude handen. Hieronder staat alles uitgelegd over de elektrische motorhandschoenen.

Elektrische motorhandschoenen

In de elektrische motorhandschoenen zitten verwarmingselementen die ervoor zorgen dat er warmte bij je handen komt. Door de isolatielaag die erop zit kan de warmte ook goed bij de handen blijven. de elektrische motorhandschoen heeft drie warmtestanden. High (rood), Medium (blauw) en Low (wit). Zo kan je kijken welke warmtestand het beste voor jouw handen is tijdens je motorrit. Wanneer je echt last hebt van hele koude handen dan kan je je handen eerst goed opwarmen met de hoogste stand en daarna onderhouden met de andere twee standen. Het is namelijk zo dat hoe warmer je de elektrische motorhandschoenen zet hoe sneller de accu’s leeg zullen raken.

Op de bovenkant van de handschoen zit het bedieningsknopje. Door deze in te drukken gaat de handschoen aan en zie je op welke stand die staat door de kleur. Als je nog keer op het knopje drukt dan gaat ie naar de volgende stand.

Accupack

De elektrische motorhandschoenen werken op basis van accu’s. Er zijn verschillende accu’s die aan de motorhandschoenen aangesloten kunnen worden. De accu’s die aan de elektrische motorhandschoenen gesloten kunnen worden zijn de: 2.600 mAh, 3.000 mAh en de 3.800 mAh accu’s. De tijdsduur van de accu’s zijn op de hoogste stand 2/3 uur, middelste stand 4/5 uur en op de laagste stand kunnen ze wel tot 8 uur mee. Je zou er dus een hele dag mee door kunnen rijden. Mocht je toch liever langer van de handschoenen willen genieten zou je een extra accupack kunnen aanschaffen. Hierdoor kan je als de eerste accu’s leeg zijn direct door met de volgende. Dit is ook erg handig voor als je een lange rit gaat maken. Wanneer je met je motor naar koudere gebieden gaat kan je deze ook gemakkelijk meenemen. Door eventueel een PowerBank mee te nemen zou je eventueel ook de accu’s daar aan kunnen opladen wanneer je even een pauze neemt.

Conclusie

De elektrische motorhandschoenen zijn erg warm en comfortabel voor op de motor. Ook hebben ze de juiste bescherming zodat het veilig blijft. Wanneer de temperaturen dalen maar je je motor nog niet zat ben of het is je dagelijkse vervoersmiddel is dit de juiste oplossing. Door de verschillende accu’s kan je de juiste accu erbij nemen en er is een optie voor een extra accupack. Zo zorg je ervoor dat je op elk moment kan genieten van de elektrische motorhandschoenen. Door deze handschoenen van Comfort Producten hoef je je geen zorgen te maken over koude handen die je rijplezier gaan verpesten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.