Bouwmateriaal,  Doe het zelf

Gemakkelijke afvalverwijdering

Je bevindt je momenteel waarschijnlijk midden in een project voor woningverbetering. Huis reparaties genereren altijd afval dat niet kan worden gerecycled. Voorbeelden zijn onder meer bouwafval, puin van andere bouwprojecten en houtafval. Je kunt bijvoorbeeld hulp zoeken bij container huren Dongen om dit op te lossen. Deze zijn te koop via hun online winkel. Zij zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk van je afval om te zetten in verse grondstoffen. Je kunt de containers kiezen op basis van de grootte en wat er mag worden opgenomen.

Bestel de juiste maat

Je moet ervoor zorgen dat de containers die je aanschaft groot genoeg zijn om aan al je afvalverwerking eisen te voldoen. Een van de kleinste containers die te huur is, is 4,5 meter lang, 2,3 meter breed en 75 centimeter hoog. Dit is geschikt als de hoeveelheid afval die in je woning wordt gegenereerd niet significant is. De grootste container die te huur is, is 4,3 meter lang, 1,9 meter breed en 1,2 meter hoog. Het is echt handig om je bewust te zijn van de grootte van de container die je wilt. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat je teveel betaalt als je grote containers bestelt voor slechts een kleine hoeveelheid afval.

Alleen toegestane items bevatten

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kunnen de containers niet worden gebruikt voor iets anders dan de vastgestelde inhoud. Elke container kan slechts één soort item bevatten. Zo zijn hout containers uitsluitend bedoeld voor de opslag van houtafval. Overigens mogen niet alle houtproducten de container in. Gelakt hout, balken, houten platen, pallets, OSB-hout, houten haspels, deuren, houten kozijnen en planken zijn voorbeelden van houtafval dat acceptabel is. Andere aanvaardbare hout afvalstoffen zijn multiplex. Als je producten verzendt die niet in de container zijn toegestaan, worden er extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten kunnen nogal hoog oplopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.