Doe het zelf

Meer weten over op maat bedrukte dozen

Dozen laten bedrukken kan duurder zijn omdat ze moeilijker te produceren zijn. Maar als je ervoor kiest om te verzenden in een doos van hoge kwaliteit die is versierd met kleurrijke afbeeldingen, zullen je klanten zeker het verschil merken. Klanten kijken ook naar de verpakking en niet alleen naar het gekochte artikel zelf. Als je nog steeds niet zeker bent, moet je een paar dingen overwegen als je niet zeker weet of aangepaste dozen met hoogwaardige, meerkleurendruk een betere keuze zijn dan gewone, bruine kartonnen dozen. Hier zijn een paar dingen die je moet weten over op maat gemaakte bedrukte dozen om je te helpen beslissen.

Dozen met logo’s zijn een populaire keuze voor bedrijven

Het is belangrijk om enkele redenen te begrijpen waarom retailers de voorkeur geven aan aangepaste verpakkingen en dooslogo’s boven gewone, bruine opties. Naast de voor de hand liggende redenen, kiezen retailers ervoor om de dozen van hun producten van een merk te voorzien om het voor consumenten gemakkelijk te maken om je producten visueel te onderscheiden van die van je concurrenten. Daarom promoten fabrikanten als Superdoos dit soort verpakkingen. Bovendien kunnen bedrijven op efficiënte wijze technische informatie aan de buitenkant van de doos weergeven, wat van invloed kan zijn op de beslissing van een shopper om je product te verkiezen boven dat van een concurrent. Aan de buitenkant van de doos is het mogelijk om nabestellings- of aanvullende informatie weer te geven, waardoor het voor de klant gemakkelijker wordt om precies te begrijpen wat erin zit. Bovendien kan een print op de doos het voor retailers gemakkelijker maken om de schappen op een consistente manier te bevoorraden. En tot slot promoot een print op de doos in wezen je merkimago elke keer dat iemand het ziet.

Bedrukte dozen bestellen

Als gevolg van e-commerce is er veel vraag naar kartonnen dozen. Bedrijven zoals Superdoos passen bedrukte dozen aan om bedrijven te helpen met hun verpakkingsbehoeften. Veel bedrijven zijn nog steeds van mening dat het kopen van op maat gemaakte dozen duur en moeilijk is. Het duurt weken om een ​​offerte te krijgen, samen met lange wachttijden voor levering. Dat is niet waar! Dozen op bestelling zijn vaak goedkoper en kunnen snel geleverd worden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.