Foto van Syd Sujuaan van Unsplash
Uncategorized

Niet ver vliegen voor tropisch zonnig weer

Ben jij echt een zon liefhebber en wil je niet al te ver in het vliegtuig zitten voor het zonnige weer? Dan is Ibiza een goed idee. Hiervoor hoef je niet lang te vliegen ben je zo op een warme tropische bestemming. Het Ibiza weer scheelt per seizoen maar over het algemeen kunnen we wel stellen dat dit een stuk warmer is dan in ons koud kikkerlandje. Door het eilandgevoel en tropische planten krijg je gelijk al een exotische impressie van het eiland. Het weer staat ook bekend om de relatief koude winters en warme zomers. Dat is wat we willen natuurlijk!

Tropisch weer met een tropische omgeving

Er groeien prachtige planten die gelukkig ook tegen dit klimaat kunnen. Hierdoor blijft het eiland ook heel het jaar mooi, ongeacht de periode waarin je Ibiza bezoekt. Dit kan dus geen reden zijn om niet het eiland te bezoeken. Tuurlijk wordt het weer en de omgeving meegeteld bij de overweging om op vakantie naar dat land te gaan. We willen immers de onvergetelijke vakantie vastleggen met prachtige foto’s. Alhoewel de temperatuur in de wintermaanden lager zijn dan de zomermaanden, is dit nog prima te vertoeven op dit eiland. Met een graad of minimaal 8 en 9 tot een maximale graden van 15 wordt dit in maart al gauw 17 graden. Voor Nederlanders en zeker na de winter is dit al een zomer gevoel natuurlijk. Hierdoor kun je prima de stad ontdekken en wandelen in de natuur van Ibiza.

Versoepeling in het reisadvies

Daarnaast is het reisadvies naar Ibiza versoepeld waardoor het nog aantrekkelijker is om het eiland te bezoeken. Tuurlijk zijn er nog Ibiza coronamaatregelen aanwezig zoals: Een coronapaspoort of een negatief coronabewijs nog steeds geldig en dien je een gezondheidsverklaring bij je te hebben. Verder is alleen de mondkapjesplicht van toepassing op openbare plaatsen waar de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.