Uncategorized

Tanning spray vs. zonnebank

Vandaag schrijf ik een blog waar ik persoonlijk zeker over kan meepraten! Mensen die al jaren een strippenkaart hadden op de plaatselijke zonnebankstudio zijn denk – net als ik – een zwart gat gevallen. Was het maar zwart, een blank gat kunnen we beter zeggen. Ik ben al gedurende de hele Coronaperiode – bijna anderhalf jaar – een pantertje met vitiligo, lang leve de tanning spray!

Voordelen & nadelen tanning spray

Een tanning spray moet namelijk zorgvuldig worden aangebracht. Aangezien ik graag een douche nemen na het opstaan en aan het einde van de dag ligt mijn sprayfrequentie nu eenmaal iets hoger. Het voordeel is dat ik enigszins mijn bruine kleur behoud, het nadeel is dat ik steeds makkelijker wordt in het aanbrengen. Het komt dus wel eens voor dat ik merk dat ik één onderarm of kuit ben vergeten en het wel lijkt of ik vitiligo (huidaandoening) heb. Een ander nadeel is dat een beetje een knap spulletje ongeveer vijftig euro kost en nu op één bus in de twee weken zit. Ik promoot met dit blog niet specifiek de Marc Inbane tanning spray, maar dit is de realiteit waar ik in verkeer als het om een bruin huidje gaat. Het heeft namelijk ook al bijna mijn vloerbedekking en sweater gekost.

Met een sceptische blik stopte ik mijn tanning spray in mijn winkelmandje, ik weet het nog als de dag van gisteren. Na vierentwintig uur kwam mijn spray. Ik dacht dat de kleurtint van de zonnebank of natuurlijke zon nooit geëvenaard kon worden. Het tegendeel was waar, en wat was ik blij verrast. Een ander bijkomend voordeel van de tanning spray is ook dat het niet schadelijk is voor de huid. Sterker nog, het lijkt na het aanbrengen of je huid er stralender uitziet. Dus sprayen maar. Dat ik als pantertje door het leven ga is in mijn ogen nog altijd beter dan als bleekscheetje. Dat geldt niet voor iedereen, maar bij mij past een kleurtje simpelweg beter.

Voordelen zonnebank

Er kan in mijn ogen niets boven de zonnebank en natuurlijke zon, want een spray klinkt & voelt toch minder echt. Nu hoorde ik dat de zonnebanken weer opengingen dus ik was zo blij als een kind met een lolly. Echter bleek dit al weer snel gewijzigd en bleek je alleen te mogen zonnen in een studio op medische gronden.

Nou, ik was eerst licht depressief door het feit dat de zonnebanken sloten. En deze depressie gaat nu bijna over in een burn-out nu ik word aangezien als ijdel pantertje. Met dit ziektebeeld kan ik alsnog op medische gronden naar de zonnebank studio. Geluk bij een ongeluk!

Met je gebruinde huidje in een sauna badjas? Shop dan een classy & uniek badjasexemplaar bij dé nr. 1 in badjassen: www.badjas.nl!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.