Bouwmateriaal,  Nieuwbouw

Meer karakter aan je huis geven

Iedereen wil natuurlijk een huis met karakter. Niet voor niets zijn de jaren 30 woningen tegenwoordig ontzettend populair. Dit zijn huizen met historische details, die het huis echt iets extra’s kunnen geven. Maar ook als je niet in het bezit bent van een typische jaren 30 woning, kan je je huis karakter geven. Ook in net opgeleverde nieuwbouw woning. Hier zijn diverse trucjes voor, die helemaal niet zoveel hoeven te kosten.

Ramen en deuren

Het eerste punt waar je aandacht aan kan geven als je je huis meer karakter wil geven zijn de ramen en deuren Deinze. Je kan namelijk een deur of raam kiezen met een sfeervol materiaal. Denk bijvoorbeeld aan een mooie houten deur. Als je voordeur uniek is, maak je meteen een goede indruk. Voor ramen is het slim om ramen te kiezen met typische details bijvoorbeeld krullen. Dit geeft het huis karakter. Ook kan je letten op kleur. Donkere kleuren doen het vaak goed, omdat ze een mooi contrast geven met de lichte muur. Je kan ook kiezen voor glas-in-lood ramen. Dit zorgt bij veel mensen direct een connectie met historie en zo met karakter.

Werk met kleur

Goed gekozen kleuren kunnen je huis in een oogwenk meer karakter geven. Je kan bijvoorbeeld de muren een andere kleur geven, bijvoorbeeld een pastelkleur. Je kan ook handgrepen vervangen voor bijvoorbeeld een bronzen handgreep. Als je dit matcht met bijvoorbeeld bijpassende handdoeken heb je meteen een hele andere sfeer. Dit zijn aanpassingen die helemaal niet duur hoeven te zijn. Je kan ze bijvoorbeeld kopen op http://www.vermeulenramen.be/. Je kan ook kiezen voor tweedehands meubilair. Dit is vaak helemaal goedkoop. Het voordeel van tweedehands meubilair is dat je vaak ziet dat het oud en geleefd is. Dit geeft per definitie karakter aan je huis!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.