Doe het zelf

Eenvoudige doe-het-zelf-projecten die je dit weekend kunt aanpakken

Door de pandemie van het coronavirus brengen veel mensen meer tijd thuis door dan ooit. De terrassen zijn weliswaar weer geopend (overdag), maar het weer zit nog niet echt mee. Genoeg mensen staan nog steeds te popelen om thuisprojecten op te pakken. Gelukkig zijn er genoeg projecten die maar weinig tijd en geld kosten, zodat je ze in één weekend kunt voltooien! Wij hebben de leukste verzameld.

Vloer upgrade

Van interieur blogger Woonlovers kregen we een geweldig idee hoe je een stijlvol Scandinavisch interieur kunt creëren. Wat dacht je er van om je vloer wit te gaan verven? Het is elegant en perfect om te pronken met je meubels. Ook al is het een makkelijke taak, je moet wel weten hoe je te werk moet gaan en welke verf je moet gebruiken om jouw gewenste resultaat te bereiken. Gelukkig heeft de blogger alles op een rijtje gezet: houten vloer wit verven.

Verf de backsplash van je keuken

Oude, verkleurde tegels achter je aanrechtblad zien er niet echt modern uit. Gelukkig hoef je niet alles eruit te slopen om er nieuw leven in te blazen. Fleur het op met een laag hechtende primer en vloerverf die kookresten en gootsteenspatten kan weerstaan. Het resultaat zal verbluffend zijn!

Schilder een kunstwerk uit het midden van de eeuw

Je huis transformeren met nieuwe kunst hoeft niet te betekenen dat je uren online moet speuren voor inspiratie. Omdat deze kunst veel eenvoudige vormen en strakke lijnen omvat, kan iedereen dit soort schilderijen zelf maken met een paar basisvormen. Aan de slag dus!

Bouw je eigen vuurplaats

Buiten warm blijven hoeft niet te betekenen dat je jouw dekens naar de achtertuin moet slepen. Ga naar je plaatselijke ijzerhandel en pak dertig tinnen betonnen keermuurblokken, een zak kiezelstenen en een zak bestratingsbodem. Twee uur later rooster je lekkere marshmallows met de beste vrienden en familie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.